Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #839348

Sv: MORA IK - BRYNÄS IF 22/2
sylf: Ledsen att behöva göra dig besviken, men det finns faktiskt skribenter som i stort sett BARA kritiserar och öht aldrig försöker vara lite mer openminded och försöker föreställa sig att det finns orsaker och anledningar till att det ex går dåligt ibland.
Allt är svart eller vitt och det är ju det som är kärnan i uttrycket "onyanserat".
Jag resonerar säkert i andras ögon också lite onyanserat genom att jag nästan aldrig ex kritiserar spelarinsatser eller en tränares åtgärder och bedömningar. Men i de fallen så handlar det, vilket jag nyss var inne på i mitt förra inlägg, om att jag alltid utgår från att de som är insatta och själv står mitt i smeten sas, själva oftast vet bäst samt tar de beslut som dom för stunden anser vara korrekta. Dom vet också själva med sig när dom gjort ngt galet. Att jag själv då ska spä på med ännu mer pekpinnar när jag inte har en aning om förutsättningar osv, ger ju inte speciellt mkt.
Särskilt med tanke på att gästboken i övrigt består av massor med inlägg där förståsigpåarna luftar sina tvärsäkra "expertutlåtanden".
Varför lägga sten på börda, sas?

Vi kanske ska ingå en deal?
Jag försöker gnälla lite mer på spelarna, men bara gnälla. Inget annat.
Och så försöker du att komma med ett par anledningar eller orsaker efter nästa torska eller dåliga insats. Det gills inta att du bara hänvisar till att man är "bajskorvar" eller liknande. Gärna ett sakligt och uppriktigt försök till förklaring, för det finns förklaringar på det mesta.
Kommentera