Brynäs IF

723320 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #839650

Sv: MORA IK - BRYNÄS IF 22/2
GävleLasse: "Bemöt resonemanget istället."

Så här skrev du:
"Fast inte när det gäller mot Brynäs där det tvärt om verkar vara en fördel att sakna nyckelspelare."

Du antar ju isf bara detta iom att du använder ordet "verkar". När du dessutom inte kan backa upp din teori med att ex visa exakt vilka matcher vi torskat och där motståndarna samtidigt haft sina nyckelspelare borta, så blir det ju lite svårt för mig att bemöta ditt resonemang med annat än ett eget antagande. Och detta mitt antagande är som sagt att jag inte tror att din teori är särskilt allmängiltig öht. Och att den följdriktigt inte ens gäller när Mora möter just oss, ifall det nu bara var det du ville påvisa.

Eller så går din teori ut på att det är sannolikt att man spelar bättre med sina nyckelspelare bort, men även den teorin tycker jag inte stämmer.
Enda sättet att ta reda på vem av oss som har rätt, är ju isf (som jag sade i ett försök att bemöta ditt resonemang med just ett sakligt och konkret tillvägagångssätt), att kolla alla matcher där nyckelspelarna varit borta hos det vinnande laget, och där vi själva stått för motståndet.

Mao: när du kan påvisa rent konkret och med fakta att din teori stämmer, så böjer jag mig. Annars blir ju ditt resonemang bara ett antagande från din sida, likväl som mitt svar också är ett antagande.

Hur du kan få det till att jag härmed inte har bemött ditt resonemang, begriper jag ärligt talat inte.
Kommentera