Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #843543

Sv: Ny säsong- nya pengar....samma gamla mormor
Huge:Jag fascineras som sagt bara över att en nästintill maniskt hängiven supporter, som du själv påstår dig vara, kan raljera över, håna eller på annat sätt misskreditera laget, tränaren och föreningen i stort, samtidigt som du säger dig älska föreningen.
Vi har väl lite olika synsätt på det där med att supporta och hur man tror att spelare, ledare etc uppfattar allt raljerande och hånande.
Undrar om dom uppfattar den kritiken som seriös? Jag skulle iaf inte göra det om jag själv var i ledande ställning och hade insyn i hur allt sköts och ex vilka förutsättninarna är när beslut tas i olika frågor.

Till skillnad från den allmänne supportern, dit jag trots allt räknar även dig. Som i regel har noll insyn och inte har en susning om förutsättningar etc, men ändå verkar veta bäst hur allt ska skötas.





Jag påstår precis tvärtom, jag var "manisk" eller väldigt hängiven i mina yngre år.

Fakta 1: Jag älskar Brynär IF

Fakta 2: Du älskar Brynäs IF


"Vi har väl lite olika synsätt på det där med att supporta och hur man tror att spelare, ledare etc uppfattar allt raljerande och hånande."

Du tror alltså att du visar din kärlek till BIF genom det sätt du supportar dem

Jag visar min kärlek till BIF genom det sätt jag alltid visar min kärlek. Jag bryr mig inte om "hur jag supportrar dem" jag vill bara att föreningen ska må bättre. Jag älskar dem så mycket att jag vill att de ska bli bättre, till vilken kostnad som helst.


Undrar om dom uppfattar den kritiken som seriös? Jag skulle iaf inte göra det om jag själv var i ledande ställning och hade insyn i hur allt sköts och ex vilka förutsättninarna är när beslut tas i olika frågor. Till skillnad från den allmänne supportern, dit jag trots allt räknar även dig. Som i regel har noll insyn och inte har en susning om förutsättningar etc, men ändå verkar veta bäst hur allt ska skötas.


Den enda (och första) gång jag skickat in min kritik i form av ett brev (och förslag på förbättringar) var jag endast 14-15 år gammal. Då tog styrelsen i BIF mitt brev på allvar och jag blev som sagt invald i en supporterkommitté tillsammans med 5-6 andra 40+ åringar som skulle jobba tillsammans för att förbättra Brynäs IF. Trots min "noll insyn" och "ingen susning" så blev jag som sagt invald. Du skulle se BIF:s ordförandes min när vi samlades efter en match på BIF:s sponsorvåning och han fick se hur ung jag var, den var priceless.


Hur som helst har det ingenting med saken att göra. Det är är ingen "pissing - contest" huruvida vem som älskar BIF mest.
Det har helt och enkelt med ditt första svar att göra :

"Vi har väl lite olika synsätt på det där med att supporta och hur man tror att spelare, ledare etc uppfattar allt raljerande och hånande"....

- Din uppfattning är alltså att älska sitt lag är att supporta sitt lag ge spelare, ledare etc självförtroende.
Men hur gör man detta om man inte håller med i det som spelare , ledare osv bestämmer? Håller man käften och är en "god supporter" eller säger man ifrån och säger vad man tycker?

Jag har förstått från din sida att man ska hålla käften. Tyvärr, jag kan inte hålla med, jag älskar Brynäs IF och jag måste säga ifrån när jag ser något som är fel....
Kommentera