Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #843856

Sv: Ny säsong- nya pengar....samma gamla mormor
El Maco: "Det vore kul att få veta - vad är de tre sämsta sakerna med Brynäs spel just nu som du ser det? Vad är de tre bästa?

Jag har inte sett Brynäs spela sedan december men baserat av det jag ser i tabellen skulle jag jubla om vi på något mirakulöst sätt fick möta er i kvarten."

Det sämsta:

Målvaktsfrågan känns trots allt en aning osäker.

Den något tunna backbesättningen sett till vikt och pondus. Kan bli en akilleshäl i ett tufft slutspel.

Avsaknaden av en eller ett par rejäla målskyttar. Bicek har tyvärr inte infriat förväntningarna som iaf jag och säkert de flesta hade när han värvades.
Där tror jag att han betydligt mer kringskurna roll i laget, jämfört med när han spelade i ex Leksand, kan vara en bidragande orsak.
Här kommer ju spelsystemet in i bilden som ngt kan vara både till fördel och nackdel i ett slutspel.


Det bästa:

Vår lägstanivå har höjts betydligt jämfört med tidigare år. Här har just ovannämnda spelsystem bidragit till detta. Vi har ofta sett ut lite grann som ditt Timrå, som man varit van att se er de senaste åren. Vi maler på trots att det går tungt i matcherna och många matcher har vi vänt tack vare bra inställning och hårt jobb.

Sen vete fan vad jag ska säga mer?
Just nu så ser det ju lite osäkert ut iom att formen varit lite knackig den senaste tiden. Så det får väl isf bli att osäkerheten i kombination med att spelarna inte har ngn speciellt stor rutin från slutspel öht, kan vara till nackdel. Men det kan lika gärna vara till en fördel eftersom man ju inte går in i skiten med förutfattade meningar, sas.

Och visst vore det väl kul om vi fick mötas?
Den "lottningen" känns nog även för oss brynäsare inte helt fel, som det ser ut i dagsläget.
Kommentera