Brynäs IF

725393 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #86837

Sv: Den 15:e juli
6 Lundström: Jag står fast vid mina formationer som jag skrev för fyra dar sedan:

"micke 2002-04-30 17:12:46

Jag skulle satsa på att köra med fyra kedjor så mkt som möjligt. Lite fånigt att sätta ihop kedjekonstellationer när man inte sett alla spelare men here it goes :)

Bergqvist-Larsson-Molin (Egentligen samma som föregående fyra säsonger men Bacon får visa vad han går för mer än i enstaka matcher)

Östlund/Jobs/Floberg-Miettinen-Anger (Ska man spela på fyra kedjor med juniorer i laget är det lika bra att ge dom istid och kedjekompisar som håller hög klass som kan behålla pucken i laget)

Soling-Kyrö-Luovi (Soling/Luovi var underbara i NHL-Challenge mot Colorado, sedan fick dom väl inte spela ihop under serien? Med dirigenten Kyrö i mitten kan det inte slå fel)

Danielsson-Wågström-Mårtensson (Danielsson/Mårtensson var väl inte så lyckade förra säsongen men jag är envis som en idiot och tror att dom kan lyckas lika bra ihop som i Arlanda. När det klaffar för Björne blir det radarparet lika underhållande som smurfkedjan)

Se där. Så enkelt det blir att ro hem guldet nästa säsong. Men visst skulle det vara skönt att kunna ersätta Östlund/Jobs/Floberg med en skicklig tjeck? Saknar dock en tung checking-line..."
Kommentera