Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #880625

Sv: Sjödin ser ut att fortsätta 1 år till :-)
GävleLasse:
Huge: Man blir ju inte ett dugg överaskad att du kommer in och försvarar Brynäs...

De gör ju alltid rätt.

Om nu Sjödda måste utbilda sig för att få jobbet som sportchef. vad har Sundlöv för utbildning? Vart utbildar man en Sportchef? Komvux? Hur bra sportchef blir man av att sälja biljetter. Om man blir det så finns det bara ETT namn för jobbet. ULLA, hon har sålt biljetter i många år.


Nu har vi bara hört en sida (och från en spelarfru dessutom...helt unikt och makabert eller...?)
Brynäs kan ju ha en egen (mer sanningsenlig) version

Det måste ha kraschat redan när de gav Sundlöf förlängt i 3 år och Sjödin så sin sportcheftjänst flyga all världens väg, det var då Brynäs sa att de ville säkra upp en nivå på sportchefstjänsten för en lång tid framöver, valet föll på Sundlöf (rätt eller fel).

Nu tycks Sjödin gå i tankar om att han ska vara berättigad/kvalificerad till en motsvarande tjänst eller tom tjänsten som Klubbdirektör...!!!
Brynäs är inte riktigt så stor som organisation att det alltid finns lämpliga hål att fylla med spelare som vill jobba vidare i klubben.
Och det där med att tjänster ska SKAPAS för gamla spelare är helt horribelt!
Tjänster i organisationen ska finnas för att organisationen behöver det, och ska tillsättas med allra bästa möjliga kompetens, inte för att hålla föredettingar sysselsatta när det inte vet vad de ska göra efter hockeylivet...

Det är inte ens fel att två trätar
Kommentera