Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #880672

Sv: Sjödin ser ut att fortsätta 1 år till :-)
spud: Det man får ha i åtanke är hur viktig sportchefens roll var när tjänsten utlovades till Sjödda. När det begav sig så var sportchefens roll ganska liten och många klubbar i ES körde till och med utan den rollen.

Det känns som att Brynäs helt enkelt har lovat för mycket. Detta borde man givetvis kunna kringå genom att ge Sjödda en framskjuten roll i organisationen fast kanske i en annan skepnad än just sportchef.

Man får helt enkelt titta på vad Sjödda kan och vad han passar in bäst. Det ligger ju i allas intresse att Sjödda gör ett bra jobb.

Som det känns så har Brynäs en alltför stor organisation idag och den borde bantas ner. Allt för mycket pengar försvinner till personer som brukar kallas för "pappersvändare" och "pärmbärare" inom företagsorganisationer.

Att skälla på Tina Sjödin som i det här fallet har agerat på ett ganska kontroversiellt sätt vore lika dumt som att helt tro på hennes historia. Oavsett vad man tycker om det så är det i viss mån förståeligt att hon går ut med vad hon gjort. Det handlar om hennes make, pappan till hennes barn och inte "bara" och backen Sjödda. Jag kan mycket väl tänka mig att hon har haft en jobbig period sett ur sin synvinkel. Att hon tar ställning FÖR Sjödda är ju inte så konstigt.

Oavsett så måste detta nå en lösning, detta är inget som man kan tysta ner. Det ska bli intressant att följa utvecklingen.
Kommentera