Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #880820

Sv: Sjödin ser ut att fortsätta 1 år till :-)
Peja: "Vad fick Sundlöv för utbildning då som gjorde honom till en kompetens sportchef? Vad finns det för utbildning?

Jag sökte nyss några utbildningar, "sportchef" fanns inte på HiG i alla fall...

Brynäs borde fixa en ny tjänst, typ scout eller dylikt. Biljettförsäljare, det är ju för fan ett skämt.

Sjödda kanske spelade längre än vad Brynäs trodde, men samtidigt var/är det väl sagt att han ska bli sportchef när han slutar spela? Inga tidsbestämmelser alltså..."

Han är väll förmodligen självlärd, vilket kanske inte har fungerat riktigt bra eftersom man vill göra på ett annat sätt nu. Men utbildningen blir förmodligen att lära sig Sundlövs jobb ordentligt. Vilket jag tycker är korrekt. Haha nej sist jag kollade hade inte HIG några sådanna utbildningar heller.

Scout tycker jag låter perfekt, men av någon anledning blir det inte så. Men är det någon som på fullt allvar tror att Sjödin kommer att sitta i luckan och sälja biljetter?

Visst var det sagt så, men vad hade varit alternativet? Haft den gamla sportgruppen kvar? Kanske ställde Sundlöv krav på ett längre kontrakt,och vad fanns det då för alternativ? Ta in ännu en vikarierande sportchef? Hade Sjödda lagt av för 3-5 år sedan som dom flesta gör så hade han varit sportchef för Brynäs nu, tack och lov gjorde han inte det och därför spelar Brynäs i elitserien och Sjödin är utan jobb..
Kommentera