Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #881140

Sv: Sjödin ser ut att fortsätta 1 år till :-)
GävleLasse:
Du talade ikväll om att vi "TILLSAMMANS" skall åstadkomma saker o ting GävleLasse.
Vi har förtroendevalda personer både i våra supporterklubbar samt förening som du anser TILLSAMMAN skall lösa vissa saker, vilka de nu är?

Namnge de personer du har så stort förtroende för att du anser dig kunna säga att de tillsammans skall kunna löse de problem som finns/kan komma att dyka upp.

Jag skall försöka förklara för dig varför det är en omöjlighet just nu bland några namn som företräder oss supporters på en del håll
Blir en intressant debatt hoppas jag.

Vi kan redan ikväll börja med en skribent i Brynäs IF, Pelle Boersma.
I BSKV gästbok stod det för ett ex antal månader sedan att han hyllade HELA STYRELSEN i BSKV för deras sätt att leda sitt arbete samt bemöta oss dysterkvistar.

Igår fick medlemmarna reda på att BSKV har skulder upp över öronen opch jag har länge ifrågasatt på det sätt BSKV styrs o den information som ej övriga styrelse medlemmar får.
Kan du tala med Pelle Boersma o be honom förklara för mig och övriga dysterkvistar vem i BSKV man TILLSAMMANS MED skall reda ut saker o ting med eller försöka sig på att samtala med för att förändringar skall till?

Där fungerar allt så bra o styrelsen gör enligt honom ett bra arbete.
Jag anser att det är vilseledande debatt inlägg,helt taget utan konkreta o sanningsenliga grunder.

Kan du förstå varför jag ifrågasätter en del personer samt debattörer?
Jag respekterar pelle som supporters men när han som debattör skriver om saker som ej stämmer överrens med verkligheten, då undrar man verkligen hur detb är ställt med information samt upplysning från en del håll på vad som sker.

Det är sanningen man vill höra o ärlighet prioriteras högt av alla människor.
Alla har rätt till en andra chans o man kan ändra sin synpunkt på saker o ting utan att bli idiotförklarad.

Denna debatt kommer jag dock att föra internt med dig, men är det så att någon är intresserad att följa upp detta så kan vi starta ett Nätverk där de som vill kan få reda på de saker vi diskuterat.
Kommentera