Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #881215

Sv: Sjödin ser ut att fortsätta 1 år till :-)
HF:
Förtalar?
Käre HF. För dryga två år sedan ringer en styrelsemedlem i Brynäs Stockholm till mig o berättar att deras ordförande på ett mycket fult sätt talar illa om mig GävLeLasse, Tony, Anneli samt Anders.

Jag har stort förtroende för denna person som har de värderingar som saknas från en del håll.
Att öppet o ärligt berätta när han eller hon anser att man på ett eller annat sätt gått över gränserna som förtroendevald.

Vidare gick du på ett mycket bryskt sätt emot de äldre personer som satt o röstade in person till styrelsen?
Jag vill inte att du skall säga att jag förtalar personer. Så länge du ej kan motbevisa att jag har fel, så står vi i dilemmat. Vem har rätt.

Till skillnad från dig o många andra VET jag dock att det finns en tyst majoritet som har åsikter o det är till skillnad från GävleLasse som enbart skriver här för egen skull,(som han själv skrev) som jag koncentrerar mig på att föra ut mina åsikter mm. Till skillnad från GävleLasse finns det både personer inom utom föreningen, medlemmar till respektive supporterklubb som man kan påverka.

Jag har insett o andra också att man kan påverka saker o ting utan att vara medlem. Jag har min fulla rätt liksom du att skriva vad jag vill.
Skillnaden mellan oss är att jag ej sitter som förtroendevald.
Kan därför ta mig friheten att föra mer öppen debatt, men det för jag även om jag hade suttit på förtroendevalda platser.

Jag fick själv erbjudande om att bli föreslagen som ordförande i BSKV av den grupp som ev. går med i BT nu från BSKV. Vidare fick jag förfrågan vid vårt möte på Untra Konferensgård för ex antal år sedan att arbeta i valberedningen i Brynäs IF.

Tar mig friheten att säga att det finns goda sidor i mig också om nu debatten handlar om person till person.
Om inte du tror mig så får du fråga andra.
Kommentera