Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #881258

Sv: Sjödin ser ut att fortsätta 1 år till :-)
argonaz: "Hette Olle visst, nu när du frågar."

Skitsnack. Jag har pratat med dig en gång vad jag minns. Om det var för två-tre år sen så tog vi säkert upp ert möte (i Untra?). Nu några år efteråt har jag tyvärr inte ord för ord memorerat vad som sas, men att jag känner Anders, Tony och Anneli är ingen hemlighet. Lasse hade jag vad jag vet inte träffat vid den tidpunkten.

Men det är oviktigt i sammanhanget: Vad pysslar egentligen du med? Hur i helv-te kan du fritt omtolka ett gammalt privat telefonsamtal för att dra in mig i dina ständiga påhopp på Brynäs ledning? Och dessutom gömma dig bakom att skriva "...en i Brynäs Stockholms styrelse". Så fint gjort. Vi var då tre st varav en ordförande, så alltså kan man välja på sylf och mig.

Jag vet att jag berättade att Micke ringde och fiskade och var nyfiken på vad ni pysslade med, fast de ord du helt utan verklighetsförankring lagt i min mun är bara löjligt att läsa. Men om det var så? Människor med ett minimum av sunt förnuft kollar först med sina källor om de uppfattat dem riktigt och om det är ok att citera dem, för mig är privata samtal något man gör i förtroende - jag räknar med att det inte ska komma upp på internet eller i en tidning en tid senare.

Uppenbarligen bör jag hålla än längre avstånd från dig i framtiden. Tragiska figur.

Nu väntar jag med spänning på nya fakta där du räknar upp än mer intressanta namn. Vilken roll har t ex Mona Sahlin och Krobbe Lundberg i den här affären?
Kommentera