Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #881480

Sv: Sjödin ser ut att fortsätta 1 år till :-)
Habs: "Hursomhelst så är det inte det som är frågan utan hur man kan vara så inkompetent så man sätter sig i sitsen av att ingå ett avtal med en icon och sedan upptäckat OJ vi har lovat bort tjänsten.

I detta fall får man bita i det sura och visa fans och trotjänare att man städar upp när man begått misstag."

Det där är ju bara svartvitt dösnack, enligt min mening.
I det ursprungliga kontraktet har man säkert utlovat en tjänst åt Sjödin efter karriären, och det handlar sannolikt om jobbet som Sportchef.
Nu är det ingen som vet exakt hur kontraktet är skrivet, men rimligtvis måste ju Sjödda ha gått med på att i ngn form rucka på villkoren efterhand, ifall Brynäs nu varit så korkade att man ordagrant lovat att Sjödda ska bli SC när spelarkarriären tar slut.
Detta ruckande på villkoren måste ju Sjödda isf gått med på av anständighetsskäl sas, iom att han ju 2 gånger istället valt att fortsätta som spelare.
Därigenom har ju Brynäs sett sig tvungna att utse en annan tillfällig SC, vilket Sjödda också bevisligen accepterat.
Sjödda är väl en sunt tänkande människa som har förmågan att kompromissa och gemensamt med ledningen komma fram till en bra lösning, och den lösning blev alltså Sundlöv i en tillfällig roll som SC.

Problemet är ju egentligen det att Sjödda nu vill spela i YTTERLIGARE 1 år, men ändå ha garantier för att få en tjänst nästa säsong.
Och varför går han då inte med på att först spela sin sista säsong och under tiden låta klubben försöka vaska fram en lämplig tjänst till nästa år?

Jag är nämligen inte så säker på att det är just SC-jobbet som Sjödda vill ha efter all uppståndelse detta skapat, och jag är heller inte säker på att han är rätt man för jobbet.
Sjödda vill uppenbarligen inte syssla med ngt där man har ett ekonomiskt eller administrativt ansvar, så nog borde det väl isf gå att hitta en lämplig syssla som innehåller ngt som enbart har med det sportsliga att göra?
Kommentera