Brynäs IF

723688 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #915598

Sv: Boork ska granskas!
Huge: Boork vet om att Brendl måste ha mycket speltid för att kunna leverera. Det har han själv sagt och det borde Boork ha scoutat ut vid det här laget. Sen får han typ 12 minuter utan att få chansen att li varm i kläderna. Detta görs efter att Boork har haft ett enskillt samtal med Brendl angående måltorkan under försäsongen. Det var en märkbart lättad Brendl man såg i torsdags.

Hur smart är det att försvåra för en målskytt som äntligen fått igång målskyttet?

Ser man upplägget med tre femmor i ett längre perspektiv så kan det säkert vara en bra idé att köra Boorkens upplägg. Men jag kan inte hjälpa att fundera på hur man skall ta sig till semi i ett slutspel där bästa laget ändå måste matchas. Ponera att man då skall spela på tre femmor varannan dag. Och skulle vi ta oss till semi så blir det ännu tyngre. Fast vi kanske skall "lägga oss då med"? Säg att vi går till final och har avverkat i värsta fall 14 matcher på tre femmor. Håller man då i 7 till?

Eller skall man frångå det sytemet då, det system som"revolutionerade" och gav oss den "edge" vi behöve för att nå uppsatta mål.

Det känns inte som att man har tänkt fullt ut...
Kommentera