Brynäs IF

723593 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #916061

Sv: Boork ska granskas!
Fundamentals: Nu vet jag inte vad du har för faktiska belägg som visar på att Boork skulle ha "stora delar av sin publik" emot sig.
Jag tror tvärtom att majoriteten uppskattar att Boork står upp för det han tror på och inte låter sig påverkas av tillfälliga stormar i vattenglas.
Och envishet tycker jag bara är bra i den bransch han jobbar inom. Allför många resonerar för kortsiktigt och med tanke på planen att vi ska bli ett riktigt topplag igen så ser jag ingen större anledning att precis nu skrota det man hittills lyckats bygga upp. Bara för att tillfredställa media och kortnästa supportrar.
Sen tror jag inte ett dugg på att det skulle handla om nån form av prestige bara för prestigens egen skull. En gnutta prestige ligger det naturligtvis alltid i projekt av den här kalibern men att det skulle ha ngt egenvärde i sig tror jag inte på.
Snacket om att det skulle ha varit ett misstag att lämna så många "stjärnor" hemma har som sagt fått alldeles för stora proportioner, men jag kan också sträcka mig till att det var lite väl experimentellt att lämna så många hemma. Vilket jag för övrigt ansåg redan innan matchen spelades och det spekulerades i om uppgifterna stämde eller inte.
Kommentera