Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #922528

Sv: Laget mot djurgården?
Jajjen: Det var länge sen jag såg Brynäs så tamt, uddlöst, ofarligt. Dåliga uppspel; såg DJ två gånger släppa pucken sarg-ut (till DIF:are) istället för att starta ett anfall. Massor av dåliga och farliga diagonalpass i mittzon. Dräll med pucken vid båda blå linjerna. Chansartad flipper-hockey, passningar utan adressat. Miserablet försvarsspel. 1-2-målet en stor pinsamhet där Ottoson rundar f y r a Brynässpelare innan han droppar pucken mellan benen på en passiv Korhonen. Massor av alibiåkning från spelare som Danielsson, Salle, Molin med många flera. Brendl en katastrof framåt och bakåt. Borde åkt ut för checking from behind med bara ett par minuter kvar.

Dackell och Widing, möjligen Hietanen, är de enda som tycks ha en tanke med sitt spel, som tittar upp innan de passar, som ser vägar på isen. Resten är oorganiserade, ofarliga. Sebban Karlssons förvåning när han gjorde mål ("jag brukar ju inte vara där..." Han är ju center för höge fasen!) är typisk för inställningen.

Kunde skrivit massor mer men stannar här. Otroligt besviken och bekymrad för var det här ska sluta. Just bristen på organisation och det dåliga passningsspelet oroar.
Kommentera