Brynäs IF

723327 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #923299

Sv: Puckat så det förslår....
GävleLasse: Eftersom du själv uppenbarligen anser att Boork aldrig kan göra ngt rätt så kanske det går på ett ut....

Pucken anser att laget är i spillror.
Suck...
Spillror är när exakt inget funkar i spelet, självförtroendet är i botten och det ser helt hopplöst ut.
Gör det verkligen det?
Det mesta har ändå funkat någorlunda offensivt men bitvis är det defensiven som klickat. Såg klart bättre ut senast och vi torskar på att Markus darrar, likt han gjorde mot SSK.

"Det återstår visserligen 47 omgångar, men Brynäs är redan så långt efter de bästa lagen att det kan bli svårt att uppnå målsättningen topp 4."

Som om vi inte innan seriestart redan visste att målsättningen skulle bli svår att uppnå även om vi fått en bra start eller tom en kanonstart....

"Tack vare Boork spelar Brynäs fortfarande i elitserien. Boork är skicklig och man lyssnar på honom."

Ursäkta mig, men har inte spelarna också nån del i det hela?
Lika lite som Boork är ensam ansvarig för att vi spelar i ES så är han inte heller ensamt ansvarig för att det nu går trögt.

"Många har inte klarat av Boorks sätt att hantera laget. Jag tänker närmast på Juuso Hietanen. Den finske backen var strålande bra under försäsongen. I serien har han varit en besvikelse, bänkad mot HV och i obalans senast mot Skellefteå då det slutade med matchstraff."

Sicket svammel...
Försäsong är en sak, allvaret i serien ett annat. Öht inte alls ngt märkvärdigt att vissa spelare agerar ojämnt i början. Särskilt inte när det gäller utlänningar som aldrig spelat i ES tidigare.
Att istället kategoriskt förklara Hietanens ojämna spel med att han inte skulle ha klarat av Boorks sätt att hantera laget och att det skulle vara den enda anledningen känns inte speciellt nyanserat.

"Jag misstänker att det har gått så långt att man inte längre lyssnar på sin tränare."

Skrattretande.


Ja, så där håller han på, den gode Pucken....
Kommentera