Brynäs IF

723328 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #923414

Sv: Puckat så det förslår....
Poffa: Det märks att även du har dålig koll på läget i det här fallet.

Även jag har på ett tidigt stadium deklarerat att Boork inte är mannen att föra Brynäs vidare och denna säsong blir sannolikt den sista, men man vet aldrig. Mkt hänger på hur det går fram på vårkanten.
Du faller bara in i den vanliga populistiska klagokören härinne som i mkt består av rena gnällspikar utan nån som helst förmåga till nyansering eller mer djuplodande analys.
Så här ligger det till:
Inför denna säsong var spelare, ledare och ledning överens om att försöka spela mer offensivt iår vilket alla var överens om. Speciellt spelarna måste ha tyckt detta vara en kick. Nåväl, försäsongen spelades av med det nya tänket och det verkade funka bra. Trots att exakt alla vet att försäsong och allvar är helt olika saker så har dom flesta ändå blåst upp förhoppningarna och trott att vi automatiskt skulle vara ett lag för ex topp 4.
Som tur är så resonerar nog inte vare sig spelare eller ledare i de banorna, även om man självfallet har siktat på en topplacering. Dom vet hur tufft det är.
Och det lustiga är att innan säsongsstart och fram till och med vinstmatchen mot LHC så har man inte hört ett knyst om att upplägget skulle vara fel från början, från de som nu så ivrigt och kortnäst kräver avgång av Boork. Ja, om man inte räkna de tvivel som många hade inför matchningen med 3 femmor, men även där missuppfattades det hela och tolkades som att man skulle gå runt på ett strikt schema med i stort sett 3 femmor i varje match. Vilket inte var fallet utan man deklarerade klart från början att flexibilitet var det som gällde.

Nu kan du och andra läsa länken och bilda er en uppfattning om hur spelare, ledare, sponsorer osv ser på saken.
Att 50 onyanserade supportrar på Svenska Fans eller en bråkdel av det antalet härinne har en annan åsikt är jag inte förvånad över.
Men dom behöver inte ha rätt bara för det.
Kommentera