Brynäs IF

723328 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #923436

Sv: Puckat så det förslår....
Huge: Med tanke på Boorks ledarstil och vad som händer med spelare som säger vad de tycker så kanske det inte är så konstigt att spelarna håller god min. Det i samband med att Brynäs ledning alltid försöker hålla en enad front utåt in i det längsta kan man ju inte bortse från det faktum att order från KÅE gått ut till spelarna.

Vad vet vi?

- Vi vet att alla spelare vill spela så mycket som möjligt i varje match.
- Vi vet att Boork var överens med Sundlöv om hur upplägget skulle vara inför den här säsongen, åter igen så var spelarna "med på det" iom att ingen ville riskera sin plats i laget genom att opponera sig.
- Vi vet att Boork favoriserar vissa spelare som inte berörs av det nya upplägget. EN spelare har spelat samtliga matcher. Namnet på denne är överflödigt. Han är Boorks gunstling med ett oändligt förtroendekonto Varför berörs inte han av samma upplägg som resten av laget?

Vad vi dessutom vet med säkerhet är att du fortfarande väljer och vrakar med ditt selektiva läsande. Ratar det som kan ses som negativt och hissar det som du tycker är positivt. I din värld så ligger vi väl inte ens sist i tabellen.
Kommentera