Brynäs IF

723590 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #944119

Sv: Jumbofinal Brynäs-Luleå 24/11-07
Lindström: Jag tror inte det hade varit en omöjlighet alls. Hade inte Bäckis levererat så hade risken varit stor. Det har varit en enorm press på Hanlon och det är han som har varit drivande i bygget för framtiden. Bäckis har enlig ryktet en klausul som säger att det är NHL som gäller annars ES och Brynäs.

Så det hade inte varit världens konstigaste sak om den nya tränaren tagit upp någon av sina spelare från Hershey och tagit bort bäckis. Som hade åkt hem, kanske inte direkt men om han hade varit borta från truppen länge.

Men skulle en comeback av Bäckis varit det som behövts? Jag tror inte det. Visst, Bäckis skulle säkert kunna få igång Brynäs och vi kunde hålla oss kvar i ES och kanske till och med ta oss till slutspel.

Men vad skulle det rendera i EGENTLIGEN? Symptomen är borta med SJUKDOMEN finns där likt förbannat. Samma organisation, samma personer och samma lallande.

Nej, Brynäs behöver en vända nere i AS. Vi behöver tid att bygga om hela skiten. Tid att sparka ut hela det gamla laget och bygga upp nytt. Vi har ett flertal spelare utlånade som absolut inte gör bort sig i sina respektive lag. Vi har även ett flertal spelare i vårt J20 lag som dominerar sin serie.

Behåller man några få spelare från dagens trupp typ en hel femma, köper in en solklar förstafemma och bygger tredje- och fjärdefemmorna med unga så skulle man kunna komma väldigt billigt undan.
Kommentera