Att tänka på innan du skriver inlägg:
- Vänligen notera och respektera Hockeysnacks regler.
- Moderatorerna kommer att vara extra uppmärksamma på regelbrott som personangrepp, olämpligt språkbruk (t.ex könsord) och hot.
- Personangrepp gäller inte bara andra forumanvändare utan även spelare, ledare, domare etc.
- Om en skribent skriver ett inlägg som bryter mot reglerna kommer denne att få en varning.
- Om en skribent skriver flera inlägg som bryter mot reglerna kommer denne att bli avstängd från att skriva i Brynäsboken under en viss tidsperiod.
- Om en avstängd användare återkommer under nytt användarnamn kommer det resultera i en permanent avstängning av det nya kontot.
- Om en skribent skriver fler än 5 inlägg under samma dag kan denne stängas av för spam om inläggsmönstret är av spamkaraktär.
- Moderatorerna ger alltid skribenterna chansen att editera inlägg i 5 minuter.
Frågan är också vilka föreningar som gör att jämföra med, Modo är inte bra att jämföra med då det finns ett stort underlag med lojala spelare i sina bästa år som nu återvänt vilket ger effekt. LHC, Frölunda, HV, FBK har alltid haft stora sponsorintäkter som Gävleregionen inte är i närheten av att kunna få fram, t.o.m. SSK borde klara det bättre med Scania och AZ i ryggen. SAIK o Mora ligger efter oss så det som vore intressant att jämföra med är väl Luleå och framförallt Timrå. Hur kommer de sig att de kan sätta upp Tenkrat, Hedström och en legion landslagsaktuella finnar på avlöningslistan? Man blir nyfiken att veta hur de lyckas åstadkomma detta. Har Medelpads näringsliv slutit upp kring Timrå nu när Giffarna ej legat i eliten några år? Luleå däremot har tappat kraftigt senaste åren och håller sig kvar tack vara duktiga tjecker, alla lokala produkter drar ju sin kos (Hento, Fabricius m.fl) Framgång föder framgång och vice versa (där kom jämförelsen med vågor/cykler som du efterfrågade).
Vilka utmaningar finns det för Brynäs marknadsavdelning? Saknas samma sponsorunderlag (företagsklimatet för svagt) eller är det en kultur/mentalitetsfråga (Gävle=janteland), har vi för svag marknadsavdelning eller är det så att den får jobba i uppförsbacke för att klubben alltför länge saknat just en duglig, visionär marknadschef?
Samtidigt så gäller det att ha en sportslig strategi som skall gå hand i hand med marknadsavdelningens jobb. Det är ingen lätt uppgift att få det vågspelet att gå i land. Även där finns många spännande frågor som t.ex. vad är dyrast att ha en heltidsanställd talangscout eller värva på rekommendation + scoutning enstaka match och därmed kanske få en kostsam felvärvning. Var skall de få kronor som klubben får över läggas?