Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #968178

Sv: Brynäs - Linköping
- Sedan Boork försvann finns det dock tyvärr ingen som tydligt o seriöst lyfter fram publikens och supportrarnas betydelse, i ex bred media...skrev någon..

... jag tycker att Jan Reander visade supportrars o publiks betydelse, när han ENSAM gick ut o påtalade samt informerade ALLA om att allt ej står rätt till i föreningen.
Reander var tydlig o seriös, precis som Boork, men ibland undrar jag om det inte är namnet som ifrågasätter, tycker o anser saker o ting som man blir påverkad utav?
Läste någon krönika om man skall ha en klubbchef etc...i en förening..eller inte..
Reander förespråkade en mindre samling styrelsemedlemmar, vilket är en nog så god idè.
Låt oss börja där.

Reander vill/ville ha en mer öppen dialog med sina supporters o detta om något skulle haft stor betydelse för föreningens utveckling.
Till skillnad från en del andra tror jag dock att Boork var satt på fel tjänst inom föreningen.
Dock tror jag att det ligger i fatet hos Boork lite, att han gick ut i media o framförde åsikter, lagom till årsmötet.
Jag tycker det är bra att alla för fram sina åsikter, men när exempelvis Boork stod bakom Kent-Åkes sätt att sköta klubbchefrollen, så försvann lite av den respekt man hade för honom.
Han blev måhända lite för stor inom föreningen, o visade vem/vilka personer HAN hade förtroende för, som andra saknade respekt för, som senare har visat sig riktiga tyvärr, både för deras o våras skull.
Dock uppskattar jag honom som en ärlig o rak människa som vågar ta tuffa beslut.

Dock finns det förbaksat mycket bra folk som är själva kärnan i föreningen, o för Er skull hoppas jag att det blir bättre förutsättningar för att lyckas framöver.
Kommentera