Brynäs IF

723789 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #980382

Sv: A propósito de nada
Den här uppgivenheten som man ser i inläggen är ju egentligen deprimerande. Vi vill alla ha ett hockeylag vi är stolta över att vara supporters för. Den här säsongen inleddes med stolta trumpetstötar följda av ett präktigt losing streak och sedan dess har vi krigat kring strecken. Egentligen är ju detta bara in i hyllebären deprimerande.

Från mormor hörs inte ett endaste knyst, nada. Inte ens en kommentar till att det blivit så här. Tyst som i graven. Styrelse, inklusive ordförande som jag knappt minns namnet på, samma sak. Inget agerande, inga uttalanden. Man hänger ut 28-årige rookien Doffe, helt mediaotränad, och spelarna att möta medierna. Var är ansvarstagandet, egentligen?

De flesta av oss som skriver här är medlemmar i Brynäs IF. Är man gammalmodig om man tycker att det kanske vore dags att gubbarna på Sätraåsen klev ut och sade något? Något?

Det är ett megaduck bland styrelsen, sportchefen och sportkommittén (eller heter det elitkommittén numera?). Som strategi inför nästa årsmöte lär det absolut inte räcka. Det som återstår för att toppa av anrättningen är väl att man dessutom redovisar ett underskott i affärerna.
Kommentera