Brynäs IF

725392 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #98325

Sv: Junior eller spelare utifrån?
Huss:
Kvaliteten Huss, kvaliteten! Visst är det så!
Eller hjärtat! (tex Huss!)
Eller jävlar anammat. (tex Johan Lindström)
Finns det något tråkigare än spelare som Jeff Williams eller Daniel Olsson som har utstrålning som en gammal och trött fågelskrämma?
Fyller Gavlerinken...inte!

Håller med om att varken Jobs, Östlund eller någon annan junior heller av de befintliga i A-truppen klarar att vara Elitseriemässig så där på stört (det klarar ingen, inte ens Foppa och grabbarna).
Det behövs tid och inhämtning av erfarenhet innan de är flygfärdiga. Det måste man komma ihåg och ha en plan för annars blir de aldrig flygfärdiga. MEd tanke på vingligheterna med Brynäs påläggskalvar (Jobs, Floberg och Mårs hiskeliga äventyr i Tierp) så börjar man ju fundera...

En ung spelare som jag tror kan hoppa in med skapligt kort startsträcka och vara bra är Liam Lindström. Han har färdigheter, pondus på planen och är tillräckligt elak och smart för att spela på högsta nivå. Nu är han ju inte i Tigers organisation för närvarande (Moras A-lag 02/03) men han gick ju från Brynäs till Mora (som AA förresten), så det hoppas jag bara är en tidsfråga. Till nästa säsong, kanske?

Om det skall bli lite roligt i vinter så är det nog en fördel om en spelare på Mårtenssons nivå (minst) ersätter honom!
Annars blir det tunt på fw-fronten bakom 1:a och 2:a linen.
Kommentera