Brynäs IF

723356 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #993313

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK Torsdag 28/2-08
Inte mycket som talar för vinst ikväll eller för att Brynäs slipper kval. Spelkvalitet sedan seriestart, formkurva den sista månaden, tabelläge, skadeläge, hemmaspelet osv. ger en ganska bra prognos av hur det här slutar. När t.o.m. dom som vet bäst, dvs. motståndarna, gör bedömningen att Brynäs är sämst då är det svårt att hitta trovärdiga halmstrån.

Ser man nyktert på Brynäs säsongen 07/08 så är laget inte elitseriemässigt. Med några få undantag har spelet varit uselt hela vägen sen september. Också i matcher man till slut lyckats vinna. Jag minns ingen match där Brynäs varit det spelförande och klart bättre laget (jag såg aldrig dom 3 storvinsterna mot LHC, SSK och DIF). Och allt toppat med ett fritt fall den senaste månaden. Jag har aldrig sett en brynäsårgång spela så illa, så länge. Otroligt många misstag, ofta viljelöst, uppgivet och desperat.

Att laget, efter 5 månaders spel, med samma spelarmaterial (minus Lind och Månsson) plötsligt skulle börja spela tillräckligt bra för att vinna mer än man förlorar känns fullständigt osannolikt.
Kommentera