Brynäs IF

723792 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #998961

Sv: Timrå IK - Brynäs IF Torsdag 6/3-08
Paddan: Tror en DVD utrustning skulle vara mer till pass än gamla Puckdata-burken.

Kan inte NÅN (snälla, det måste finnas NÅN i föreningen som kan hockeyns ABC???) sätter ihop en video över ca 35-40 matcher, och visa för spelarna att:

- backarna ligger fem meter för djupt i banan varje gång motståndarna går över anfallssblå, släpper ytan gratis helt gratis (ser fan mig ut som de spelar 1-3-1, fast med TVÅ backar djupt i egen zon!!? Har aldrig sett dess like!)

- laget står samlat, men STILLA i mittzon när motståndarna kommer med full fart: Tro fan Brynäs har flest hakningar i hela serien.

- varje spelare markerar glidande, två meter från sin gubbe istället för kloss på och skridskoåkning, i egen zon

- backarna tar NOLL skär i egen zon när de för upp pucken, och lägger sedan ett pass ut i mittzon på STILLASTÅENDE gubbe.

Ta gärna samma situationer med ett fungerande lag också, för att visa den otroligt tydliga kontrasten, T o m Timrås agerande igår i samma situationer.

Om utbildade hockeyspelare ser denna video, med samlade klipp från över 40 matcher, kan jag inte tro annat än att de kan tillräckligt mycket om hockey för att se vad som är fel. Eller? Var det därför Boorken ville sätta en femma på läktaren i varje match, för att de skulle se hur j-la tokigt det ser ut från vårt håll?
Kommentera