Forum

« · 2721842 · »

Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.

Sv: A propósito de nada
gwl: Det känns för stunden att vi spelar som Real Madrid framåt och försvarar lika uselt som Derby senast dom var i Premier League (smal referens, jag vet). Men så länge vi bestämt oss för att bo i deras zon så gör det inte så mycket att vi är sämre hemåt idag.

Farsang: Örebros milt sagt oorganiserade försvarsspel?

Farsang: De har väl redan stängt av? ;)

Edit: Tycker dock vi ska vara ödmjuka. Vi möter ett rätt uselt Örebro och mötte ett bottentippat Timrå förra matchen. Tycker fortfarande det handlar om att undvika kval och ha chans på play-in.

SuneMangs: Känns så bra inför säsongen, tycket båda målvakterna känns bra, och tycker även att hela laget känns väl genomtänkt. Blir en spännande och bra säsong

Kollar du på sambaliret Munkas?

Lindblom!!

Nu går vi om också. Heja Brynäs! Skönt att Oskar får måla också.

Så ja! Vart är alla domedags profeter nu då? Vart tyst sen första perioden (skönt)

SuneMangs: Gillar vad jag ser här i tredje perioden

Seppälä i Örebro är fan sämre än Larsen.

Kopenga Kickass: Säger inte att du har fel i den tanken, men skulle tippa på att man valt att rulla just för att inte riskera att ”gå för hårt” på vissa spelare, återigen är bara andra matchen skulle tippa på att PP spel börjar tränas typ nästa vecka och då kommer man köra ”rätt” folk på ”rätt” plats

Farsang: Kändes bara som en tidsfråga sett till matchbilden.

Linus Lindblom gör det bra.

Jadåååå💪🏼

Semic: visst, jag köper det till en viss del. Men nog borde man väl iaf spela spelare som kan komma att bli aktuell att köra respektive spelform.

#33 är ren klass

Stefan R 63: Ja det där var snyggt

Semic: silver leker..

Kopenga Kickass: Återigen, laget har inte tränat PP spel än utan RULLAR på samtliga kedjor.

Spelade dom just Larsen i pp?

Jävligt tidigt jag vet, men Scott's passningsspel de två första matcherna har varit horribelt. Gubben behöver väl nån vecka till att skaka liv i grejerna.

Stefan R 63: För Öret 😂

Treklövern1912: skojar du???

tourz: Ser ut att bli kvalserie 🤔

Ribbträff från Lindblom den yngre. Sjukt om han gjort mål i dag igen med tanke på hur låga förväntningar vi har (eller har haft) på honom.

tourz: säsongen vi åkte ur. Avslutar försäsongen med 3 raka vinster.

Var den usel?
Uppladdat:

Peja: Som sagt - i augusti kan man skita totalt i hur målen trillar in. Det är att sätta detaljer/spelet som är det enda viktiga just nu.
B t w vi har väl ingen kedja på isen idag som någonsin tidigare spelat ihop (tror jag).
Vi har inte börjat träna speciialty teams alls på träningarna hittills. O s v => målen/resultatet är inte det viktiga en sådan här match