Café

49272 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #1389653

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
Metal Guru: Min syn på saken är följande:
I första hand bör saken smidigt lösas på tåget. Om någon kastas av tåget bör antingen sociala myndigheter eller polisen ta vid på stationen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
Wayne Gresky: "I första hand bör saken smidigt lösas på tåget. Om någon kastas av tåget bör antingen sociala myndigheter eller polisen ta vid på stationen."

Efter att ha lagt lite pussel med hjälp av den info som framkommit i media, så verkar det som att missen gjordes när konduktören inte meddelat persona i Kumla att man avvisat en person som saknat biljett, så att personalen enligt reglementet kan få möjlighet att följa upp avvisningen och ev ta hand om den avvisade, om så behövs.
Varför man isf inte meddelat Kumlapersonalen får väl utredningen visa.
Kan ju handla om en ev kommunikationsmiss där den (o)mänskliga(!) faktorn spelat in....
Kommentera

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.

Wayne Gresky:
"Min syn på saken är följande:
I första hand bör saken smidigt lösas på tåget. Om någon kastas av tåget bör antingen sociala myndigheter eller polisen ta vid på stationen."

Det framgick inte i din motfråga.

Oavsett ålder?
Även om jag eller du skulle åka utan biljett på ett tåg?

Kommentera

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
Wayne Gresky:

Hur man än vänder och vrider på det så är det Förarens fel tycker jag till 100 % . Man slänger inte av en 11 åring av tåget oavsett om människan saknar biljett, eller annan etnicitet, annan sexuell läggning m.m I mina ögon är föraren en jävla idiot som med all rätt bör få sparken.
Kommentera