Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #395380

Sv: Slopa "gentlemannaregeln" !
Hälge: Men jag instämmer till viss del i resonemang, något måste göras åt alla maskningar och filmningar men å andra sidan vad händer om domaren bedömer att situationen inte är allvarlig och spelet går vidare och så kanske det ändå är något allvarligt???

Det är väldigt svårt att fatta ett korrekt beslut i alla lägen när man har en 1/10 sekund på sig att bestämma sig. Kan ju lova att skulle nån kille ligga kvar med söndertrasat knä och domaren inte blåste så skulle det bli ett jävla liv (särskilt om det är ngn av Sthlms-lagen som drabbas).

Vidare tycker att jag Daniel Stålhammar borde sättas i karantän. Karln är fullständigt katstrofal som fotbollsdomare. Han har inte ett rätt där ute på plan.

Att varna Abgar Barsom, Djurgården i matchen slutskede mot GIF Sundsvall för filmning när han fälldes och landade olyckligt på axeln är bedrövligt. Visserligen hjälpte han till själv också men att stå och vänta ut en skadad spelare som ligger och vrider sig i smärtor för att sedan trycka upp ett gult kort i ansiktet på honom visar ju vilken bristande förståelse och kompetens Stålhammar har.

Och han har gjort bort sig i ett flertal matcher både före och efter denna incident!


Nej clowner ska hålla till på cirkus inte på en fotbollsplan!
Kommentera