Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #395491

Schlager-EM
Jaha, då har man slagit ihjäl några timmar framför tvn, till vilken nytta?

Tja, man fick som vanligt se och höra en blandning av alla de sorter...vann rätt låt...jovars, det var nog rätt trots allt.
Sen så blev jag ju svag för Grekland, för den grabben var ju gööööörsnygg och dansade bra gjorde han med....(hm...dans och dans, förresten).....sen om låten var bra, nja...sådär enligt mig. Men ögonen måste ju få vila på något också.
Englandsgrabben gick inte av för hackor heller.....och den låten tyckte jag var bra. Sen trodde jag faktiskt att Norge skulle komma bättre än sista platsen, den låten är faktiskt rätt så bra, bara man får höra den några gånger.
Cyperns lila tjej var också bra.

Det var kanonkul att lyssna på den norska kommentatorn ikväll, han sågade Lena lite sådär lagom och sen så gav Norge henne full pott...

Jag tyckte Vetlandatösen gjorde ett bra framträdande, hon hade iallafall en av startfältets bästa röster.
Lika bra att Sverige inte vann, usch för att få hit denna tävling som har blivit på tok för stor, iallafall enligt mig.

Förresten, jag får väl kanske nämna vilken låt jag tyckte var sämst, det var Rumänien. Fast om jag skall vara riktigt ärlig så kanske låten är bra men vad var det för dokusåpa människa som sjöng....brrrr...fasansfullt..
Sen så var väl Österikes låt rätt så kass också, Maltas ylande...nja....

Resten av låtarna, tja dom har jag glömt....eller förresten...när man har hört några av dom fler gånger så blir säkert dom rätt så hyfsade också.

Sorry, blev lite mycket text så här på kvällskvisten.
Kommentera