Café

49281 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #455961

Sv: John Fogerty !
El Maco: Nej det tror jag inte så tillvida han skriver låttexter då åt andra artister?

Det var en come back:ernas afton förra fredagen i programmet Kalas (som det numera så vackert heter) det är en nyordning på fredagskvällarna istället för "I Afton Dans" som gick på lördagskvällarna i Sveriges Radio P4.

Från Vemdalsskalets Högfjällshotell spelades dansbandsmusik upp med Kicki Danielsson & Rosarna och med på ett hörn fanns även Janne Önnerud som uppvärmare och även i duett med Kicki i några låtar.

Naturligtvis sjöng Janne de gamla sladängorna "Kärlekens hus" och "Älskar du mig än".

Men apropå någonting helt annat. Såg att Lars Winnerbäck är i stan och tydligen ger han en konsert ikväll med Anna Ternheim som "Up warmer" med 5st låtar a 20 minuter.

Men hur i hela helvete kan Lasse ställa sig på en scen i afton när det är toppmatch i Elitserien mellan LHC-TIK?

Karln är ju en Linköpingsbo i exil och dessutom väldigt hockeyintresserad. Jag fattar ingenting?! Jag förstår faktiskt ingenting?!

Det kommer i allafall att bli ett publikbortfall uppåt några hundra ikväll p.g.a. detta.

Taskig tajming Winnerbäck!

Och dessutom är Lena Ph i stan. Herregud 2 konserter på en kväll i lilla Sundsvall när det är omstart i ES och matchen sänds på PPV.

Obegripligt hur artistbokarna tänker egentligen. Om de ens tänker alls överhuvudtaget?!

Man blir nästan heligt förbannad så här på morgonkvisten över detta förfarande och tillvägagångssätt.

Och så gnäller ST:s nöjesredaktör Janne Hallman i en krönika i tisdags att det är för usel genomslagskraft och dåligt gensvar samt respons när musikerakterna kommer till stan såsom Pipeline, Storgatan 5, Tonhallen, Sporthallen, Nordichallen etc.

Tacka fan för det när det inte finns nån framförhållning för fem öre och där man synkar ihop saker och ting.

T ex har artisterna som man verkligen vill se en sällsam förmåga att dyka upp i tider då plånböckerna gapar tomma och kontoutdragen är blanka.

Visst kan jag hålla med om att de finns delar av nöjesutbudet där Sundsvallsborna med omnejd sviker och där vi faktiskt borde vara mer tacksamma över att de faktiskt stannar till i världsmetropolen Sundsvall.

Men som sagt, lite mer framförhållning - TACK!!!
Kommentera