Café

49281 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #459857

Sv: John Fogerty !
mattias - 74: Är Tjacka och EMA TELSTAR månne tro rädd för ramaskri och negativ publicitet i massmedialt om biljetterna till konserten annonseras ut på ticnet.se

Tänkbart scenario...

Janne, 59år och Eva 56år hade väntat i åratal på att på se John Fogerty live.

I Mars får Sundsvall celebert besök när en av rock´n´rollens stilbildare gästar stan.

Men biljetterna är redan slutsålda. Det gick åt som smör i solsken.

Det känns förjävligt rent utsagt att arrangörerna av detta hippa party inte har mer framförhållning än så här, dundrar Janne över en kopp kaffe hemma vid köksbordet när ST hälsar på.

Det tutade bara upptaget i telefonen när jag ringde i måndags och jag försökte även kila in på lunchrasten till bokningskontoret men då hade även de lunchstängt och nu är det alltså finito.

Hoppet står nu till att ett antalet biljetter skall returneras tillbaka till ticnet från folk som av outgrundliga anledningar inte väljer att hämta ut sitt färdbevis när Fogerty river av i 180km/h den 4 Mars i Nordichallen.

Eller att annonsera i söndagsbörsen. Men det lär antagligen bli ett betydligt saftigare kalas för Janne och Eva, två nostalgiska 40-talister som diggar Fogerty.

Anders "Tjacka" Söderberg kan bara beklaga att Janne och Eva hamnat i kläm tack vare suget efter riktigt bra musik i stan.

Men vi kommer även släppa lite biljetter till när vi nämmar oss mars som vi valt att medvetet inte sälja slut på nu.

Det rör sig om ca 250 biljetter som vi säljer vi entrén. Det är den enda tröst jag kan ge, kan tyckas klent men så ligger det till, deklarerar "Tjacka" när ST når honom på telefon.

Janne har inga större förhoppningar om att kunna knycka någon av dessa biljetter.

Nej lär väl ta slut på 5 minuter.

Men Per-Roger Carlsson på Sundsvalls Tidning och programledare för det mycket populära "Danskväll" i Radio Guld lovar att de kommer bli utlottningar framöver på ett antal biljetter till denna go´bit.

Så kanske finns det ett litet litet hopp trots allt för Janne och Eva?
Kommentera