Café

49254 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #909050

Sv: Kunskapens dag
hellge:

Jag blir inte ett dugg övertygad, kanske eftersom han är en rätt dålig talare, som du beskriver så uppträder han väldigt nervöst, sedan har han en aggressiv inställning mot publiken. Att hans röstresurser dessutom är väldigt begränsade (nasal och läspande) hjälper ju inte till heller.

Sedan är ju hans upplägg rätt kasst, han lägger fram "sanningar" och meningslösa kunskapstest, och drar helt orimiliga slutsatser utifrån dessa. Hans exempel där han ser det faktum att Google säger "menade du Hollywood" när man söker på Bollywood som ett bevis på att vi är insnöade i det här landet är ju löjligt. Sedan förstår han inte varför vi inte använder det kinesiska medaljsystemet i de OLYMPISKA spelen. Tänk efter.

Sedan är väl arrogans från öst den största anledningen till att världen ser ut som den gör idag. Men det låter han givetvis bli att nämna. Ett bättre upplägg hade varit att ha det som utgångspunkt och sedan varna för att detta är på väg att hända igen, och skippa de löjliga kunskapstesten.

Slutligen: Gräset är inte alltid grönare på andra sidan.
Kommentera