Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1009761

och så var säsongen över...
Detta gick inte som jag hade tänkt mig. Trodde verkligen på vinst ikväll, trodde på att det skulle avgöras i den sjunde och sista kvartsfinal matchen.. men så blev det inte. Vad ska man göra? Deppa? Ja... i kanske 5 sekunder, dyster seger men man ska inte gråta över spild mjölk. Vi hade inte det som krävdes för att gå vidare helt enkelt.

Fortsätter vi minst lika bra nästa säsong fast ännu bättre kan vi mycket väl gå längre, det är de små detaljerna som saknas i vårt spel. De är bara ta en lärdom av detta och ta med sig till nästa säsong.
En säsong som kommer innefatta nya spelare, nya krafter och nya tag med en ny tränare i spettsen, eller kommer Johansson få huvudansvaret? De skulle jag gärna vilja se. Tror han kan tillföra Djurgården mycket, sedan är frågan om vi verkligen har råd men en ny fin dyr tränare?
hmm.. nu låter jag som en alldeles för bra förlorare så säger så här:
- LHC, vi lätt er vinna.. vi tyckte så synd om er, jag menar vi har redan 16 SM - Guld, vi kan vänta något år till innan vi vinner det, ni är i större behov av ett ;) såå vill avsluta med LYCKA TILL LHC!! ;)


Kommentera