Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1110906

Enögdhet
Såg just Ölvestads oförstående över hur han fick samma straff som Phil som så fegt boxade Holmqvist... Jag har förståelse för att han ser det på det sättet, även om han borde ha läst regelboken och veta att man inte får komma in som 3:e man - då åker man på match.

Däremot har jag INGEN förståelse för att media och framförallt DIF skriver så här på sin hemsida:

I mitten av perioden händer något mycket märkligt. Linköping åker på en utvisning och när domare Rådbjer blåser av slår Andreas Pihl ned Mikael Holmqvist. Jimmie Ölvestad tänder på alla cylindrar och hoppar på Pihl, men det blir inget slagsmål utan bara en brottningsmatch. Det märkliga med situationen är att Ölvestad och Pihl får matchstraff (trots att Ölvestad inte kastade handskarna) och Pihls fega påhopp på Holmqvist lämnades utan åtgärd.

VARFÖR 1: LÄS REGELBOKEN. DU FÅR INTE KOMMA IN SOM 3:e MAN.
VARFÖR 2: INTE TITTA PÅ REPRISER NÄR DET FINNS TV PÅ PLATS? VARFÖR INTE INSE ATT DET FEGASTE OCH FULASTE OCH SOM ORSAKADE ALLT VAR EN GRISIG FEG JÄVLA BUTT-ENDING AV HOLMQVIST PÅ PHIL. ÄR MAN SÅ FEG SÅ FÅR MAN TÅLA ATT FÅ EN HÖGER TILLBAKA.

Därmed inte sagt att Phil inte ska ut på match. Han överreagerar naturligtvis. Men att blunda för vad som egentligen hände är - precis som holmqvist - så jävla fegt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Enögdhet
distanserad: Holmqvist förtjänade Pihls slag. Och Ölvestad förtjänade matchstraffet. Däremot är det väl tveksamt om verkligen Pihl förtjänade matchstraff. Vad är det egentligen som han gör? Delar ut en välförtjänt höger till en spelare som hade gjort en ful grej på honom, och sen kramas lite med Ölvestad, är det värt matchstraff?
Kommentera