Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #240634

DJURGÅRDSRADIO???
Inte visste jag att Djurgårdens IF har en egen radiokanal??? Hörde en livesändning ifrån den avgörande kvartsfinalen mellan DIF - HV ikväll. Märkligt nog så delar Radiosporten o DIF-kanalen på P4. Eller så gjorde de det ikväll?

Skämt åsido. Det var äcklande att höra Lasse Granqvist o Lars-Gunnar Jansson kommentera den avgörande matchen mellan DIF-HV. Jag håller ju inte på något av lagen, men så inihelvete färgade som dessa båda herrar var ifrån första nedsläpp i första perioden. Det var ju hemskt!!!!!!!!! Allt DIF gjorde var mästarklass och allt HV gjorde var bedrövligt.

De kunde inte förstå att HV kunde spela så här dåligt. Men tänker man efter lite så kan det ju bero på en del.

1. DIF hade hemmaplan, betyder en hel del. Speciellt i en helt avgörande fight.

2. DIF hade vunnit två raka matcher mot HV. De var i en vinnande trend. HV däremot i en negativ trend.

Två mycket starka skäl till att HV hade svårt att få spelet att stämma. Men inte kunde Granqvist o Jansson förstå det. Nä, för de njöt ju av att DIF var på väg till semifinal.

Fyfaan, va äcklad jag var. Hade det varit mitt favoritlag Mif som mött DIF så hade jag blivit tokig. Svensk media oavsett om det är tv, radio eller tidningar, alla är de så grymt stockholmsfixerade. Avskyr det så mycket. Hoppas FBK spelar skiten ur DIF nu. Då lär väl Granqvist o Jansson sitta o lipa i radion.

Kommer så väl ihåg när Mats Strandberg kommenterade finalmatcherna ifrån Stockholm i finalerna -98 mellan DIF-FBK. Han var äckligt DIF-fixerad!!!! Och när Artursson sköt segermålet mellan benskydden på Söderström så "dog" väl Strandberg=)
Kommentera