Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #240751

Sv: DJURGÅRDSRADIO???
Gone: Nej, jag såg inte matchen. Visst DIF var säkert klasser bättre än HV. Men man väljer inte sida direkt ifrån första nedsläpp i första perioden. För det var det de gjorde!!! Hörde du på radion???

Och en sak till, de sänder inför HELA svenska folket. Även om det ena laget spelar överlägset det andra så tycker jag personligen inte att man kan enbart höja dom till skyarna.

Redan efter första perioden så hängde de ut HV som bedrövliga. Visst DIF hade ett stort spelövertag, men om jag inte minns fel så hade HV det efter första perioden i Jönköping också men Björn Geijer hackade inte på DIF för det.

Men jag är inte överraskad tyvärr. Lasse Granqvists negativa sida är att han är lite för stockholmsfixerad och att han överdriver lite för mycket. Som t ex efter OS sist, då Sverige åkte ut mot Vitryssland. Visst var det ett fiasko, men att som han sitta och gnälla och visa sin avsky live i radio, är ju så jävla orutinerat så det finns ju inte. Tänkte han något på t ex alla ungdomar som lyssnade då??? Tänkte han på att ungdomar är lättpåverkade och lätt kanske tog till sig det hat som Granqvist vällde ur sig i riksradion??? Det kanske inte var så underligt att Salos brorsbarn/systerbarn blev mobbade i skolan efter detta pågrund av våra ointelligenta sportjournalister. Även sportbladet är ju duktiga på att överdriva rejält. Fattar de vilken makt de har eller???? Man börjar ju undra snart!!!
Kommentera