Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #240862

Sv: DJURGÅRDSRADIO???
Vargatjutet:
Pengar från staskassan säger du ?
Jag undrar hur det skulle se ut om Göran Persson skulle lägga fra mdet förslaget i en debatt i riksdagen.....

Arne Hegerfors är så lång i från Djurgårdare man kan komma.
Hade du sagt AIK hade du varit på rätt spår. Kanske dags att kolla fakta innan du börjar sprida "dynga" ;)
Med föregående säsong och även denna i friskt minne så börjar verkligen undra om du verkligen följt Canal Plus sändningar av ES.
Ditt eget lag är något som de verkligen hyllar så kom inte it och snacka om att vi blir "gullade" med.

T.o.m i DN idag så "gullas" det med "hajk-fjollorna".
"Färjestad är bättre och blir också det lag som spelar SM-final om ett par veckor. Djurgården kommer säkert att kunna vinna en, kanske till och med två, av de sju semifinalerna, men fler blir det inte.

De regerande svenska mästarna har ett mer komplett lag där flera spelare kan kliva fram och avgöra matcherna. Jörgen Jönsson, Marcel Jenni och Pelle Prestberg är bara några av dem.

Nu ska ingen luras att tro att Färjestad är lika bra som förra säsongen. Då var laget enastående. Den här säsongen har det gått trögare. Jönsson, till exempel, trivdes inte i sin kaptensroll och det dröjde länge innan han hittade rätt.

Men vad som borde oroa Färjestads ledartrojka mest är målvaktsspelet. Martin Gerber var förra säsongens stora utropstecken. Numera finns han i NHL och hans finske ersättare, Sinhue Wallinheimo, är ojämn. Lysande ibland, darrig som få ibland.

Det i sin tur skapar också en oro i försvarsspelet. Förra säsongen spelade Färjestad med stort självförtroende. Gerbers agerande gav en säkerhet åt hela laget.

Trots att målvaktsspelet gått från fem plus till tre plus är Färjestad ändå ett av Sveriges två bästa lag.

Det blir Färjestad och Frölunda som möts i finalen, och trots att Frölunda inledde kvartsfinalserien mot Modo darrigt kvarstår de som mina SM-guldfavoriter.

Frölunda blir svenska mästare för första gången sedan 1965 och partyt på Avenyn i Göteborg kommer vi att minnas länge"
Kommentera