Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #241045

Sv: DJURGÅRDSRADIO???
anders:
Sluta lipa om Stockholmsfokusering. 14,5% av Sveriges befolkning bor i Stockholm, 14,5%!! Uppskattningar visar att mellan 60 och 70% av svenskt kapital är knutet till Stockholm. Så sluta med den här både förlegna och pinsamma sosse "rättvisa slash lika för alla" attityden.

Det behövs knappast ett Komvux diplom för att lista ut att Bandy blir mer intressant för TV4 sporten när Hammarby går upp till högsta serien! Det är helt enkelt så marknadsekonomin fungerar. Utbud och efterfrågan. Ganska enkelt. Men hur jävla mycket Vetlanda än efterfrågar mer Vetlanda fokusering så finns det i Vetlanda de facto inte tillräckligt mycket innevånare för att någon överhuvudtaget ska orka lyssna på er gråt.

Ett hett tips är att sluta streta imot invandring. Släpp in så mycket invandrare som möjligt och använd dom. Väx era byar till städer och sen när Vetlanda också har en befolkning på runt miljonen då, då lovar jag att TV 4 Sporten kommer lyssna på också er.

Men tills dess, rätta er i ledet. Det kan bara finnas en tupp på stacken och Vetlanda är bara en mycket mycket liten kyckling i sammanhanget.
Kommentera