Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #456759

Sv: DIF-Lule
Djurgården inledning var inte perfekt. Luleå får in ett mål i första och inleder andra perioden med ett mål. En svår uppförsbacke uppstår för Djurgården. Men innan periodens slut visade matchuret 2-2, Djurgården hade lyckats kvittera med sekunder kvar av perioden. Den tredje perioden inleds precis som den andra, Luleå gör ett mål. Men 7 minuter senare kom Djurgårdens vändning. Matchen avslutades med att Djurgården vann 6-3 och Luleå hade krismöte i omklädningsrummet

Jag tycker att den första halvan av matchen, inte alls var bra. Vi tappade puck, vi var slarviga och Czerkawski missade ett fri läge! Man kunde inte göra något annat än att sucka och hoppas på en vänding. Och så kom den, efter att vi hade reducerat till 2-2, slår Luleå in 2-3 pucken i början av tredje perioden, och det kom att bli den sista för Luleås del. Men för Djurgården small det på med fyra mål till. Och kunde vinna med 6-3, det var riktigt härligt att se! Nisse Ekman var kung på plan, han var inblandad i hälften av alla sex mål. Mike Johansson gjorde två mål. Czerkawski och Nilsson gjorde ett var sitt mål. Den nyförvärvde Dan Boyle presterade riktigt bra på plan trots att han hade anlänt på ett snöigt Arlanda klockan sju samma morgon. Djurgården har verkligen gjort en het värvning där, och nu väntar alla på målvakten Mark Turco.