Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #529572

Sv: Silly season-tråd
fdAndy: Inte en chans att Nilsson eller Linkan kommer spela center. Ingen av dom har lirat center tidigare i sina karriärer, har svårt att tro att de ska omskolas nu. Finns liksom inget som tyder på det. Delar annars din uppfattning att Falk kommer spela center igen, tror inte Säcken är lika het som Wikegård att spela med honom som back.

Oscar Sundh har lirat center i Almtuna rätt mycket och är väl ett tänkbart nyförvärv. Några klasspelare behöver komma in, men resten som värvas bör vara unga killar med potential.

Vad gäller klasspelare bör DIF kunna fynda lite i Finland, inte minst backar. Hockeyn där verkar vara på en rejäl nedgång. Såg TPS åka ur slutspelet häromdagen på TV, trots att de har Koivu i laget drog TPS 5162 åskådare i en hall som tar 11000! Hur kan de dra så otroligt lite folk i kvartsfinal 6, bara underläge med 2-3 i matcher med en av Finlands störste spelare genom tiderna på isen? Det är som om DIF skulle dra under 7000 med Sudden i laget i en slutspelsmatch, svårt att tro när lägsta publiksiffran detta slutspel utan Sudden var 7200. Hartwall Arena tar väl drygt 13000? Trots det drog Jokerit inte över 7000 åskadare i någon av sina tre hemmamatcher i kvarten. När två av Finlands största klubbar har sådana publiksiffror borde det få ekonomiska konskevenser, tycker man.
Kommentera