Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #755032

Sv: Säsongen 2006/07
Inför MoDo - Djurgården 060926

Djurgården har klivit fram som en av de svenska klubbar med bäst juniorverksamhet under det senaste året och i dag mot Modo, får ytterligare en ung talang chansen - nämligen den 18-årige forwarden Patrik Lundh. Den kvicke och energiske Lundh ersätter en föräldraledig Christian Eklund.

Stockholmarna har vräkt in mål så här långt och är obesegrade efter tre matcher. Bäst målmässigt har det gått för den 30-årige centern Kristoffer Ottosson, som redan är uppe i fem fullträffar - att jämföras med endast sex stycken från honom förra säsongen. Jimmie Ölvestad har fem assists - förra säsongen hann han med nio.

Modo har gjort sex mål framåt och släppt in lika många bakåt på tre matcher - trots det tycker inte tränaren Harald Lückner att man inte spelar nog strikt.

- Det har varit alldeles för mycket Hawaii-hockey så här långt, när vi bytt chanser med motståndarna. Jag skulle vilja se litet tätare markering, inte så stora avstånd i spelet utan puck, säger värmlänningen om upptakten.

Ö-vikslaget räknar också med att ha Pasi Tuominen spelklar igen och i så fall går den högerskjutande finländaren in i tredjekedjan med Oscar Steen och Mikael Pettersson

Saxat ifrån Hockeycentralen.
Kommentera