Fotboll

16623 inlägg · 42 ämnen

Inlägg #1501795

Sv: EM

mattias - 74: EM 96 där Gascoigne skulle avgjort i golden-goalförlängningen mot Tyskarna om han låtit bli att klippa tånaglarna före match ;-)

Tror att England kommer att starta med Sturridge och Carroll på topp faktiskt. C kom ju starkt på slutet så jag tror han blir uttagen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: EM

Greven:

Enligt Engelska nyhetskanaler så stannar antingen Terry eller Ferdinand hemma från EM. Spekulationerna är fria, jag tror och hoppas på Terry, ferdinand är enligt mig bättre. Terry har haft en motig säsong på slutet. Vore ju en rejäl pungspark på Terry om han både missar CL finalen och blir hemma från EM ;)

Kommentera

Sv: EM

Greven:

Tror jag också, dessutom är nog nyckeln till framgång om England skall lyckas deras huvudspel och då har dom Carroll och Crouch. Sedan tror jag hodgson får svårt att sära på Gerrard och Lampard igen i ett stort mästerskap, man kan vända och vrida hur man vill på det men båda behövs och är fortfarande bra och viktiga och tillför rutin och hjärta,  jag anser att båda skall med likaså Scholes. Han har varit hur bra som helst i United efter sin Comeback.. Blir nog dom 3 samt parker Millner Barry och 1 till.. 7 st mittfältare är svårt att ta ut...

Kommentera