Fotboll

16614 inlägg · 42 ämnen

Inlägg #2546591

Sv: Superettan
Rip Kirby:

Misstänkte det och därför skrev jag ”åt Ånge till” 🙂

Själv är jag en morgonsur jävel som hänsynslöst tränger mig före i bussköer för att ta den bästa platsen. Skiter helt i skåningarna. De kan dra åt helvete. Sundsvall/Timrå har förtur här nu 😏

Men väl framme vid jobb är det nästan bara roligt allting. Försöker och lyckas nästan alltid att tygla mitt humör. Den enda man kunde snacka hockey med på stället, ett HV-fan från Jönköping, har antagligen blivit avstängd på grund av ett fysiskt påhopp och mordhot gentemot en kollega. Han har i alla fall varit borta i flera veckor nu. Det är så det ser ut hos oss 🤷🏻

Men för det mesta tar vi hand om varandra och skrattar ihop även i Lund 😅
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Superettan
Vi har inte vunnit särskilt mycket. Har bara ett par SM-guld i basket. Men det spelar ingen roll. Vi medelpadingar har så mycket mer stil och klass än valfri jävla skåning. Det vet jag nu efter nio år i Malmö.

Giffarna är dock ett ständigt orosmoment. Den där makrilltrålaren från Göteborg kommer snart att angöra sin brygga i Sundsvalls hamn. GAIS är också lite i brygga efter några svaga insatser nu på sistone. Medan GIF har vind i seglen efter två raka och stabila segrar (förvisso mot bottenlag). Skulle nu vilja se att vi kan cementera vår plats på övre tabellhalvan genom att avfärda såväl GAIS som Utsikten före uppehållet.

Men tyvärr är inte GIF ett pålitligt lag på samma sätt som Timrå ofta kan vara. Att lyckas knycka en femteplats i högsta serien och sedan sånär även en semifinalplats. Det finns inte riktigt i Giffarnas gener, så det blir väl en rejäl nagelbitare i eftermiddag kan tänkas.
Kommentera