Fotboll

16657 inlägg · 42 ämnen

Inlägg #2714288

Sv: Internationell fotboll
puffe: Júnior, Serginho, Falcäo, där har du några till. En av de sista större turneringarna där vi fortfarande var befriade från fult spel eller spelare som slänger sig för att nå fördel. Nej, jag glömmer inte bort målvakten i Vässttyskland Harald Schumachers sjukt fula kapning på Battiston i Frankrike i semifinalen, men utöver det kan iallafall inte jag dra mig till minnes något annat än en i stort sett ren VM-turnering.

Okej, det visste jag inte om och är något som känns helt otroligt. Man har lyckats kvala in till en OS-turnering. 1980 i Moskva. Nu ser jag att man ligger på rätt sida strecket i VM-kvalet inför VM 2026. Och med insatsen i Copa America såhär långt tror jag att chanserna är goda den här gången. Bara för det ska jag börja följa laget för att se hur det går ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Internationell fotboll
Rip Kirby: Schumacher blev väl inte ens utvisad? Om jag minns rätt var det väl väldigt tajt för Italien att ens gå vidare från gruppen, sen kom Paolo Rossi igång....

Har ett minne av att Eder slog en frispark nästan från mittlinjen. det bara small till i ribban bakom målvakten och nån randombrasse petade in returen
Kommentera

Sv: Internationell fotboll
Rip Kirby: Då är vi 2 som följer Venezuela. Laget du nämner var briljant, men man förstod inte att försvara sej,Brasiliens akilleshäl, ALLTID.

En poäng borta mot Brasilien borde vara guld värd. Vore så kul om man äntligen kvalade in till ett VM..
Kommentera