Fotboll

16587 inlägg · 42 ämnen

Inlägg #2714346

Sv: Internationell fotboll
puffe: Stämmer bra. I en värld utan VAR kunde såna saker hända. (Nej, jag är på inga sätt för VAR som det ser ut idag. Här behövs en rejäl översyn för att på något sätt skapa iallafall lite trovärdighet inför systemet)

Hade också ett minne från samma frispark, men minnet sviker även mig. Nej, friparken var inte från halva plan. Men vad reprisen visar, förutom att både du och jag på den tiden kanske inte hade den bästa bedömningsförmågan, var hur sinnessjukt hårt skottet var. Och ja, "randombrassen" som får in returen var ingen mindre än Zico ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Internationell fotboll
Rip Kirby: Tycker VAR fungerar utmärkt nu under EM. Skulle vilja se en utökning med en DVAR, Diving Video Assistant Referee så att inte bara Portugal får gult kort och avstängning. Mbappe skulle definitivt gått Leaos väg, likväl som Cucurella.
Kommentera

Sv: Internationell fotboll
Rip Kirby: Googlar ogärna så minnet sviker mej ofta haha. Var tvungen att kolla detta, randombrassen hann inte fram ochfrisparken var liite närmre målet, men dock mot ärkerivalen Argentina. Minnen är oftast bättre än verkligheten. Nu är jag inte ens säker på att Sverige vann VM -58.
Kommentera