Fotboll

16614 inlägg · 42 ämnen

Inlägg #2718868

Sv: Superettan
Peja: Han är kombinerad sportchef och tränare sedan hösten förra året. De spelare som inte kan hantera en fotboll, på superettannivå, har varit i föreningen innan dess.

Med tanke på hur ekonomin lär se ut när sportchefen är spelande tränare och flygandemålvakt förstår man att det inte går att bryta kontrakt hur som helst.

Oavsett så såg matchen ut som hela säsongen har gjort, Sandviken kan spela fotboll och styra en match. Gefle får hoppas på att brunka sig kvar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Superettan
Pinaceae: Inför den här säsongen utökade Gefle sin budget på ledarsidan. Alla förväntade sig att klubben skulle rekrytera en ny sportchef, men istället gjorde man Bengtsson till sportchef (utöver huvudtränare), gjorde assisterande tränarjobbet till ett heltidsjobb och ökade målvaktstränarens tjänst.

Så om man nu säger att Bengtsson inte kan hantera att vara sportchef och huvudtränare, så är det ju enbart på grund av att han har valt det själv?

Och nej, så vitt jag kan bedöma klarar Bengtsson möjligtvis av att vara tränare om han inte är sportchef, som sportchef är han oduglig. Nu är de två bästa spelarna (York och Capotondi) nära att lämna och givetvis får Gefle knappt någonting i ersättning.
Kommentera