Fotboll

16614 inlägg · 42 ämnen

Inlägg #2719847

Sv: Superettan
Peja:
"
Sen har jag respekt för att han inte har tid att göra ett riktigt sportchefsjobb när han sitter på flera stolar samtidigt, men som jag redan har förklarat är det en självförvållad situation.
"

När du skriver på det viset låter det som att han är en envåldshärskare. I verkligheten är det nog så att han gått med på lösningen för att hjälpa klubbens kraftigt ansträngda ekonomi. Trots allt är det inte tränaren som bestämmer vem som ska vara sportchef, det är andra poster som har det ansvaret.

Nu när Capotondi är borta blir det ännu svårare för Bengtsson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Superettan
Pinaceae: Inför den här säsongen gick Gefle ut med att man skulle lägga mer pengar på ledarstaben. Det slutade med att Bengtsson även blev sportchef och att han fick fler personer under sig (en till assisterande tränare).

Envåldshärskare? Nej, men hans makt har ökat avsevärt det senaste året och det beror inte på nedskärningar, tvärtom.

Hittills har Bengtsson inte gjort en enda lyckad värvning som sportchef. Inte en enda! Och då har han inte försökt jaga i lägre divisioner, tvärtom är det relativt välmeriterade herrar han har värvat, men som tyvärr är skitdåliga på planen.

Det är väldigt tydligt att han skulle ha hållt sig till att vara tränare. Han är INTE den sportchefen som en klubb som Gefle behöver.
Kommentera