Fotboll

16614 inlägg · 42 ämnen

Inlägg #594840

Sv: Premier League
Dags för riktig fotboll igen efter ett tråkigt uppehåll för VM-kval.

Matchen Wigan - Newcastle slutade precis. Wigan vann med 1-0 tack vare en bedrövlig domarinsats. Under matchens gång hann han med att blåsa Newcastle på en straff, ett mål (bollen var över mållinjen men domaren ignorerade detta) samt 40 sekunder av förlängningstiden. Det annonserades 4 min stopptid men domaren blåste av redan efter 93:20, helt idiotiskt, speciellt då 4 min var rejält i underkant med tanke på alla fördröjningarna under matchen. Utöver detta så gav domaren dessutom Wigan rejäl fördel i alla 50-50 situationer, ibland var det riktigt löjligt.

Nu är det hursomhelst dax för de andra matcherna:

Chelsea - Bolton:
Bolton vann visserligen på Stamford för två år sedan och kryssade ifjol, men man har spelat på tok för dåligt i år för att kunna rubba mästarna. Jag råspikar ettan.

Liverpool - Blackburn:
Liverpool har inte direkt imponerat i säsongsupptakten och man har Gerrard skadad, men det ska ändå räcka till att slå högst mediokra Blackburn.

Sunderland - Man United:
Sunderland har förvisso spelat upp sig efter en dålig inledning men United ska inte ha några problem mot Black Cats.

Tottenham - Everton:
Tottenham har väl inte riktigt visat den toppklass många förväntat sig, men i dagens möte mot årets flopplag Everton, som endast mäktat med ett mål framåt, är segern självklar.

Middlesbrough - Portsmouth:
Portsmouth är svaga och en definitiv kandidat till att hamna i bottenstriden, samtidigt som Middlesborough är ett självklart mitten-eller-bättre-lag. Hyffsat säker etta.

West Brom - Arsenal:
WBA har kapacitet att ligga högre än vad de gör, men de har inte fått ut max ur truppen ännu. Arsenal har visserligen problem med skador men bör kunna hämta ut tre poäng från Birmingham idag.

Haha, nu gick Del Horno bort sig kapitalt och gav Stelios Giannakopolous (hmm) öppet läge för att rulla in 0-1. Härligt med lite nerv i matchen. Jag är fortfarande säker på ettan.
Kommentera