Fotboll

16614 inlägg · 42 ämnen

Inlägg #602263

Sv: Premier League
Så var Liverpool nästa lag att åka på en lite oväntad mina i Carling Cup. Ikväll förlorade man mot ett svårt skadedrabbat Crystal Palace med 2-1. Kunde tyvärr inte se matchen som visades på Viasat Sport 1 men av vad jag har läst så var vinsten rättvis, Crystal Palace kontrollerade ett nonchalant spelande Liverpool samtidigt som man hade en stabil målvakt som räddade de farligheter Liverpool vaskade fram.

Peter Crouch spelade än en gång från start och får uselt betyg efter matchen, frågan är hur länge Benitez tänker envisas med att satsa på denna odugling till flaggstång. Det enda han duger till är att slå långbollar till och han vinner tack vare sin höjd de flesta av dessa men oftast till ingen nytta alls då han inte har någon koll på vart han sprider bollarna. Apråpå tålamod så kan man ju dessutom undra hur länge styrelsen orkar se ett på papperet kompetent Liverpool fortsätta sin kräftgång i ligan.

Iom respasset ur ligacupen så har man väl knappast någon rimligt chans att vinna något alls den här säsongen, ligan var ju aldrig en aktuell och man bör nog skaffa sig ett fungerande grundspel för att kunna ta sig nånstans i FA-cupen och Champions League.

Nej, än så länge är Liverpool en av årets största floppar i England.
Kommentera