Fotboll

16623 inlägg · 42 ämnen

Inlägg #710698

Sv: Premier League
scim:
Mystiskt, Wennman måste ha druckit feljäst Zeunerts. I vanliga fall har han välbalanserade åsikter och inom vinteridrott har han föredömliga åsikter.

Att kritisera Wenger tyder på tillfällig sinnesförvirring: Jag har sedan barnsben (tidigt 1800-tal) stött Arsenal och ständigt försökt motivera mitt val av dessa arketyper för engelsk fotboll: Spring utav bara f-n, tjonga bollen åt helv-te och om du av misstag träffar rätt - skjut en lång rökare till hörnflaggan där en terränglöpare tjongar in ett inlägg mot mål. Som du säkert vet avgudar jag Holland och Frankrike, artisternas hemland. När så plötsligt en dag Arsenal meddelade att man värvat Arsene Wenger som tränare fick jag samma glädje som när Kamilla bjuder på muffins. Sen tar det bara en kort tid innan hjälten fullständigt omdanar vedhuggarna från Highbury och skapar ett lag av artister. Äntligen pensioneras überhuggaren Tony Adams och in kommer härliga lirare från hela världen, men främst från mina idol-länder Holland och Frankrike.

Utan att vara alltför pretentiös vill jag påstå att Arsene Wenger var mannen som räddade engelsk fotboll ut ur sparka-spring-inlägg-nicka-träsket. Jag är inte i vanliga fall någon vän av att fylla ett lag med utländska stjärnor - men vår hjälte Arsene borde ha bragdmedalj för det han uträttat inom den engelska fotbollen.
Kommentera